Sunday, 30 December 2012

Back To School.





Hello hello hello, hai guys. Eh, menggedik pulak --' Okay,
school is be gonna back! (english terabur) HAHA.
Packing dah, iron pun dah. Now tunggu nak balik hostel
je. Omaigaddd.. taknak balik you know. Hm
in my mind, PMR oh PMR. This is crazyyyy! I'm gonna be
fifteen. Nice ;) Uhuk.


Bila dah jadi macam ni, kena target betul2. That's the IMPORTANT.
Kekadang rasa macam semua mengharapkan kita, right?
Kita taknak bagi diorang sedih, that's why lah kita kena
rajin. Tapi ennn, kalau sesiapa yang tengah crush on someone
tu.. takjadi masalah. Korang boleh bercintan-cintun tapi
at the same time, jangan lupa study! Study FIRST. Yeahh.


Er, this is andaian je. Janganlah percaya sangat k? 
Haha. Nothing to say dah.. k, bye :*






Sunday, 23 December 2012

Holiday :)








Hai guys. How's your holiday? Mesti best kannn? Untung ah dapat
pi cuti awal.. saya ni cuti nak dekat habis baru pergi.
Okay, this year kitorang pergi Penang. Jauh kan. Hmm
time kat Bukit Bendera.. kitorang snapping dengan ular. Woahh
hebat tak ><' Serius takut gila. Muka je cool dalam hati siapa tau. Hikhok :3
Dekat sana, umi ada cakap. ''kalau nak DSLR, dapat 8A.'' Dalam hati..
asyik 8A jehhh --'
I Want This !!!! I really mean it.






Oh ya, back to the topic. Our pic at Penang :D




After breakfast, turun pantai, main air. HAHA. 


Along. mum and me :')



Eh, mana umi. Huhu :3

Rasanya ni jelah~ taknak letak banyak-banyak. Nak lagi, tengok 
je dekat fb. Btw, tetiba ingat Salmah pulak. 
Miss her ♥. Anyway, she's the best one that i ever met. Gila-gila,
suka joget. Opss :p Lalala. Hmm nak satu kelas dengan kau weh! 
Mengada pulak. She's beautiful, aite? 
Er.. gtg guys, bye :* Have a nice day!












Wednesday, 5 December 2012

Something To Tell






Hai guys!  Hm, harini excited sikit sebab dapat text dengan Mr.Unknown.
Sepatutnya harini boleh pergi sunway pyramid tau, tapi ada problem 
sikit.. so, takjadi. This holiday, Aina kena pergi tuisyen, ayah suruh.
Dia kata daripada dok melangut kat rumah, baik tuisyen. At 
least dapat jumpa kawan. Kannn? 



Okay, tak sabar nak tunggu 15 Disember ni. Something will 
happpen xD. HAHA. Btw, teringin nak dapat orang yang caring dekat kita. 
Just like that other people.. i'm jealous :3 Waaaaaaa!
Know what? I really really MISS you :* tahu takkk?
Kadang-kadang kan, bila kita tengah alone, tiba-tiba ada rasa something
yang hilang. Then, bila dapat text dari Mr.Unknown, rasa happy
sangat sangat! Hehe. 


Hmm, sekarang dah dekat setahun sekolah dekat SMS Banting. Tak
sangka pejam celik, pejam celik.. dah nak masuk form three dah.
Chop chop, form three ? What theeee --' PMR dah wehhh.
Now, kalau nak mintak something je mesti kena 8A dulu. Tu jela
trademark my mum. Haihhhh payah ni. Kena work harder ni.
Nak 8A !! Aminnn~ :D
Er, dah taktau nak tulis ape dah. Nak layan twitter pulak.
Bye :*
Follow me : twitter.com/AKuasaDua














Sunday, 2 December 2012

Life And Crush.





Hello ! Okay, cuti best lah jugak sebab main bowling ni, 
dah jadi macam hobi pulak. Nak dekat seminggu selalu je main kat 
Setia City Mall. Unfortunately, takda gambar lah pulak :(
Btw, Aina enjoy sangat cuti ni :D



Hmm.. enjoy, enjoy jugak. Tapi ingat, siapa yang ada exam besar 
next year kenalah kawal. hehe. Anyway, cuba korang bayangkan
maksud qoutes ni.. kalau kita abaikan seseorang yang sayang kita,
then dekat masa depan kita akan rasa rugi sangat sebab time tu barulah kita 
sedar yang diorang sangat penting and berharga. Aina tak pandai sangat
nak explain, tapi pandai pandailah fahamkan eh?
Just nak cakap, benda ni berdasarkan pengalaman je :)


Oh ya, nak cerita pasal CRUSH




Know what, kadang kadang kita tak boleh expect yang kita 'ter'suka dia.
Tapi nak buat macam mana, dah Allah datangkan perasaan tu kann?
Some people bila diorang nak cuba lupakan orang tu, senang and some
people susah. Like me :')
Mungkin, Allah nak bagi kita new challenge. Betul tak? HAHA
Hmm.. kalau korang rasa ragu ragu dengan perasaan ni, Trust your heart and follow
it. That's the best way. InsyaAllah.
Alahh~ kalau jodoh tu tak kemana lah... Example like, korang tengah couple,
then, tak semestinya dia tu jodoh kita and mungkin jugak jodoh kita.
Aina ada suka someone, tapi.. bila dah cuti ni feeling tu makin lama
makin hilang. Mula mula memang susah.. tapi doa jelah. 
Eh, cakap macam pakar pulak.. lalalala~ HAHA. Okaylah.
that's all for right now. Need to rest myself :* 
Bye guys !
























Monday, 12 November 2012

Memories


Okay, guys. After three days back from school.Ughhh! miss that moments.
Next year will be though year. PMR ! Oh goshhh, taknakkk.
Hmm, okay, this girl will be my Bestgal InsyaAllah :)
Eh, macam nak last sekolah forever je --'


Me and Salmah
Ya Allah, please keep this friendship.Aminn~


Memories with friends this year, really really meant to me :)
Nothing can change it. We laugh, sharing and live together in one school
BASIS.
Okay, that one night, semua budak buat jamuan kelas. Memang excited gilaaa!
Masing-masing nak pakai baju kelas --' . K Jealous.


Amy, me and Mimie
Time ni memang takde kerja. Mula-mula nak solat then, sempat pulak snap.
Nak berangan pergi umrah lah niii. Haishhh.


Qeela and Saeda
Budak ni muka ''Rabbit'' btw, comel  je diorang.


Huda and Farrah Hanina

The right one, budak pandai dekat kelas Hasseb :D Proud to be
Hassebians. Huda pulak, BADAR. Alahhh~ yang cun-cun tu. Kenal kann ? -.-


Ze boys.
Semua nak ambik makanan. Of course lah kan? Mula dahla lambat.
Haishhh --'


My classmates ! Rawrr..

That's all for this time. Hope tahun depan we will be the best. Kalau tak sama 
kelas pun, janganlah sombong kay? Zealous 1115.
We're PMR victim next year.













Saturday, 25 August 2012

Raya Raya Raya !





     Okay, raya ni memang sunyi sangatttt ! Raya first takde orang kat
     kampung --' tapi raya third memang Awesome ! semua sedara ada :)
     btw, tak tangkap pun pic diorang. Kat Johor, stay kat homestay, 
     cantik sangattt ! ;       




This is me with my little brother Ilham Muhaimin 
mehearthim :)



me and my sister.




Ini sedara... eh, anak sedara. Aku jadi makcik ?
tuanyaaa! btw, suka nama dia Dhia Silmina :)
comel kann ?


 

The moment when i'm dream~ haha


   

    Even tak meriah pun tapi , dapat tengok diorang pun jadilah~ Imiss 
   my kampung !!! nak pergi kampung balik -___- . and, even ada sedara
   yang suka cari pasal kat aku, tapi aku sayanggg dia ! sebab dia je
   sedara yang ''sporting''. Haha, erm.. nothing to say, kbyeeee :D