Saturday, 3 August 2013

New things had happened






Hey ho! assalamualaikum wahai stalker :) lama tak update
blog ni. Im quite busy right now because im gonna facing
PMR. haritu baru habis trial and its so so so so so hard. pheww
so, alang-alang dah bukak ni bacalah story aku sampai habis ye xx.



Okay, the day before balik rumah nak cuti raya, semua orang sibuk
dengan kamere. Termasuklah aku... hehe 

Budak BASIS ni kalau nampak kamera je memang tak ingat dunia.
Camwhore all the time. Lol pagi Jumaat tu tangkap gambar dengan
satu dorm and it was soooo ohsem. lalala Im proud to be in
that dorm.





This is my dormmates, Balqis 0.2 
Next year form 5 dah takde dah.. im gonna miss them :(





Okay, this is the story. Aku ade kenal sorang budak ni... namanya
tettttt. Rahsia :D haha. Aku suka kat dia, kadang-kadang tu rasa
macam susah sangat nak lupakan dia. Ecehhh btw, apa yang buat 
aku tertarik dengan dia sebab dia jenis yang baik, caring and
he just being himself. Act, dia tak handsome pun but sifat dia tu
yang menunjukkan diri dia. 




This. is. the. reason.






Malam tadi dia merajuk and aku kena pujuk. Manja betul --'
Memang susah gila aku cakap sampai kena call bagai. And then
he asked ''sing one song for me.'' And i was hell nooooo !
Tapi.... kena jugak. Memori tercipta pun jadilah. haha
kelakar gila kot. Dalam tengah gayut punyalah lama tu... boleh 
pulak sakit tekak aku datang balik and kena paksa makan ubat.
Haih, so before we off he sang for me. Lagu Selamat Malam by 
Faizal Tahir. Gentle sedap, terbuai aku dengar. Hehe oops :)
Aku kena jaga diri lah lepas ni, kalau tak nanti ada pulak orang
merajuk. Lahaiii kau ingat senang nak pujuk ? Sampai aku dah
takde modal dah nak cakap apa.  



Hm, so inilah story yang bosan sampai korang boleh keluar air
liur basi haa. Anything else, i'll update again. 
Bye stalker :*






















Thursday, 30 May 2013

Different people, different way .





     

       




woot woot.. lama gila tak update blog. pheww. Eh, lupa
Assalamualaikum guys :) how your holiday? Untung lah siapa
yang pergi overseas tu kan. Aku ni duduk rumah je. Sangat
sangat sangat lah bosan. Haha
Okay, apa motif aku letak gambar ni? sebenarnya takde apa 
pun.. rasa macam nak letak sebab cantik sangat.
haha okay korang boleh ambil baldi nak muntah and
pegang kuali dah. Ni dah tahap perasan gila. lol



Hm, korang abaikan atas tu. Aku cuma nak cerita pasal 
KAWAN.
Bukan nak kata apa, tapi.. perkataan 'BFFTJ' tu tak pernah
wujud dalam kamus otak aku. Hiperbola tak ayat? haha
k tak lawak. kadang-kadang orang selalu salah sangka
apa maksud ni sebab diorang ingat macam ni :


''habis kau nak kitorang jadi hamba kau?''


Like that. Some people they don't want BFFTJ cause they
tired of having bestfriends. Haaa, kan dah keluar english 
yang hancur ni.
Means diorang nak berkawan tapi taknak macam bestfriend.
Diorang taknak nanti jadi macam kawan  makan kawan or 
tak reti nak menghargai. Bila kita senang je dia ada tapi
bila kita susah dia takda.
Then, kawan makan kawan tu, korang taknak kawan kita tu
minat kat orang yang sama. Mana tau bila kita crush orang tu
tetiba dapat tau yang dia dah couple dengan kawan kau tu.
Kejam en? Aku tak pernah kena lagi. Tu jelah yang aku nak
cerita. Haha bosan kan? so kalau bosan korang boleh
angkat kaki and blah dari page ni.



One more, holiday ni aku sangat bosan, so this is what
im doing :





Okayy, buruk kan muka aku -,- btw, 6 Jun ni my brother's 
birthday. Tua dah diaaaa. haha
And im doing this too :








motif? takda apa. so abaikan k :>