Thursday, 30 May 2013

Different people, different way .





     

       




woot woot.. lama gila tak update blog. pheww. Eh, lupa
Assalamualaikum guys :) how your holiday? Untung lah siapa
yang pergi overseas tu kan. Aku ni duduk rumah je. Sangat
sangat sangat lah bosan. Haha
Okay, apa motif aku letak gambar ni? sebenarnya takde apa 
pun.. rasa macam nak letak sebab cantik sangat.
haha okay korang boleh ambil baldi nak muntah and
pegang kuali dah. Ni dah tahap perasan gila. lol



Hm, korang abaikan atas tu. Aku cuma nak cerita pasal 
KAWAN.
Bukan nak kata apa, tapi.. perkataan 'BFFTJ' tu tak pernah
wujud dalam kamus otak aku. Hiperbola tak ayat? haha
k tak lawak. kadang-kadang orang selalu salah sangka
apa maksud ni sebab diorang ingat macam ni :


''habis kau nak kitorang jadi hamba kau?''


Like that. Some people they don't want BFFTJ cause they
tired of having bestfriends. Haaa, kan dah keluar english 
yang hancur ni.
Means diorang nak berkawan tapi taknak macam bestfriend.
Diorang taknak nanti jadi macam kawan  makan kawan or 
tak reti nak menghargai. Bila kita senang je dia ada tapi
bila kita susah dia takda.
Then, kawan makan kawan tu, korang taknak kawan kita tu
minat kat orang yang sama. Mana tau bila kita crush orang tu
tetiba dapat tau yang dia dah couple dengan kawan kau tu.
Kejam en? Aku tak pernah kena lagi. Tu jelah yang aku nak
cerita. Haha bosan kan? so kalau bosan korang boleh
angkat kaki and blah dari page ni.



One more, holiday ni aku sangat bosan, so this is what
im doing :





Okayy, buruk kan muka aku -,- btw, 6 Jun ni my brother's 
birthday. Tua dah diaaaa. haha
And im doing this too :








motif? takda apa. so abaikan k :>

















No comments:

Post a Comment