Saturday, 3 August 2013

New things had happened






Hey ho! assalamualaikum wahai stalker :) lama tak update
blog ni. Im quite busy right now because im gonna facing
PMR. haritu baru habis trial and its so so so so so hard. pheww
so, alang-alang dah bukak ni bacalah story aku sampai habis ye xx.



Okay, the day before balik rumah nak cuti raya, semua orang sibuk
dengan kamere. Termasuklah aku... hehe 

Budak BASIS ni kalau nampak kamera je memang tak ingat dunia.
Camwhore all the time. Lol pagi Jumaat tu tangkap gambar dengan
satu dorm and it was soooo ohsem. lalala Im proud to be in
that dorm.





This is my dormmates, Balqis 0.2 
Next year form 5 dah takde dah.. im gonna miss them :(





Okay, this is the story. Aku ade kenal sorang budak ni... namanya
tettttt. Rahsia :D haha. Aku suka kat dia, kadang-kadang tu rasa
macam susah sangat nak lupakan dia. Ecehhh btw, apa yang buat 
aku tertarik dengan dia sebab dia jenis yang baik, caring and
he just being himself. Act, dia tak handsome pun but sifat dia tu
yang menunjukkan diri dia. 




This. is. the. reason.






Malam tadi dia merajuk and aku kena pujuk. Manja betul --'
Memang susah gila aku cakap sampai kena call bagai. And then
he asked ''sing one song for me.'' And i was hell nooooo !
Tapi.... kena jugak. Memori tercipta pun jadilah. haha
kelakar gila kot. Dalam tengah gayut punyalah lama tu... boleh 
pulak sakit tekak aku datang balik and kena paksa makan ubat.
Haih, so before we off he sang for me. Lagu Selamat Malam by 
Faizal Tahir. Gentle sedap, terbuai aku dengar. Hehe oops :)
Aku kena jaga diri lah lepas ni, kalau tak nanti ada pulak orang
merajuk. Lahaiii kau ingat senang nak pujuk ? Sampai aku dah
takde modal dah nak cakap apa.  



Hm, so inilah story yang bosan sampai korang boleh keluar air
liur basi haa. Anything else, i'll update again. 
Bye stalker :*






















No comments:

Post a Comment